MBMO

dienstverlening van mbmo group

hoe kunnen wij u ondersteunen?

Uw partner in internationale handel en dienstverlening

MBMO Group is een erkend partner in internationale handel en dienstverlening voor het MKB in binnen- en buitenland. Wij ondersteunen ondernemers in internationaal ondernemen en logistiek management, met een specialisatie in ondernemen in Zuidoost-Azië.

Als zakelijke dienstverlener ondersteunt MBMO Group ondernemers en eigen ondernemingen in binnen- en buitenland door de inbreng van strategische kennis, financiering, expertise en innovatieve benaderingen. Wij werken projectmatig aan efficiënte en dynamische concepten en oplossingen voor het MKB, internationale startups en onze eigen bedrijven. 

MBMO Group adviseert en ondersteunt MKB-management op alle niveaus met een gerichte aanpak. Bij ieder vraagstuk onderzoeken wij samen met u aan welk type ondersteuning u behoefte heeft. Wij kunnen onder andere ondersteuning bieden bij strategiedefinitie en –implementatie, het verkrijgen van financiering en het vergroten van uw marktaandeel door internationalisering.

Om uw ambities te kunnen realiseren, verdiepen wij ons grondig in uw onderneming en de wijze waarop duurzaam rendement kan worden behaald.  De kracht van ons advies is te vinden in de mix tussen sales management en strategische marketing. Als essentiële meerwaarde kunnen wij ideeën vertalen naar sterke marketing- en salesconcepten, websites, business- en verkoopplannen en andere commerciële initiatieven.

Groeiambities realiseren

Bedrijfsadvies

MBMO Group ondersteunt u op innovatieve wijze bij de aanpak van diverse bedrijfskundige vraagstukken. U kunt hierbij denken aan het optimaliseren van de bedrijfsstrategie en het verkrijgen van financiering voor uw groeiplannen. Onze professionele adviseurs richten zich met name op het MKB en staan zowel ervaren ondernemers als start-ups bij. Door onze specialisatie in Zuidoost-Azië kunnen wij u gericht ondersteunen bij het betreden van de Zuidoost-Aziatische markten, alsmede het optimaliseren van uw concurrentiepositie.

commercieledienstverlening MBMO Group

Een hogere omzet

Commercieel advies

Als ondernemer streeft u naar een hogere omzet en het doorgroeien naar een hoger niveau. Om meer uit uw bestaande klanten te halen en nieuwe klanten aan te trekken, is onderscheidend vermogen van cruciaal belang. Als essentiële meerwaarde vertalen wij uw ideeën naar sterke merkverhalen en verkoopplannen. Onze adviseurs staan u bij in het verfijnen van uw business strategie. Door onze jarenlange ervaring in de commercie en marketing en hart voor verkoop en productinnovatie, realiseren wij samen met u rendementsverbetering. 

Online en offline zichtbaar

Marketingondersteuning

De marketingwereld verandert in sneltreinvaart. Er komen steeds meer mogelijkheden om uw ideale klant te bereiken. En wie is uw ideale klant eigenlijk? In de continu veranderende omgeving is het essentieel om zowel uw online en offline marketingcampagnes regelmatig te analyseren en te optimaliseren. De MBMO Group ondersteunt u niet alleen door gedegen advies, maar kan u tevens helpen bij de uitvoer van uw marketingactiviteiten; zoals Google en Facebook Advertising en content creatie voor social media, nieuwsbrieven en offline media. 

ondernemen in zuidoost-Azië

Internationaal advies

Wilt u ondernemen in één van de opkomende markten in de snelgroeiende ASEAN economie? Denkt u eraan om een hub in Bangkok, Kuala Lumpur of andere Aziatische stad te vestigen? MBMO Group is al enkele jaren gevestigd in Bangkok en ondersteunt Nederlandse ondernemers internationaal bij het zakendoen in de ASEAN-regio. Wij adviseren en coachen u tijdens het gehele proces: van marktonderzoek en regelgeving tot aan de import en export van uw product en de succesvolle verkoop op de Aziatische markt.

Uw individuele doelstellingen vormen de basis voor ons bedrijfsadvies

fr_FRFrench