MBMO

Zippo®

Zippo

MBMO Asia Co., Ltd. maakt deel uit van de MBMO Group en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van de MBMO Group en de bedrijfsactiviteit Zippo® in Thailand. 

MBMO Group Nederland

Internationale oriëntatie

MBMO Asia heeft het officiële distribiteurschap in handen van Zippo® aanstekers en accessoires in Thailand.

Zippo® is de grootste producent van benzine aanstekers ter wereld. De Zippo® aansteker onderscheidt zich van andere aanstekers door de unieke vorm en het geluid dat je hoort als je de aansteker opent en sluit. Zippo® geeft levenslange garantie op de aanstekers. Zippo® werd in 1932 in Bradford, Pennsylvania opgericht met als doel een aansteker te ontwikkelen die er zowel goed uitzag, alsmede eenvoudig te bedienen was. Sinds jaar en dag is Zippo® een begrip in de wereld en de aanstekers zijn dan ook niet weg te denken uit het straatbeeld.  

In 2017 is Zippo By MBMO ontstaan. Via Zippo By MBMO verkopen wij via verschillende kanalen deze wereldberoemde Zippo benzine aanstekers en Zippo accessoires. Hierbij maken wij gebruik van verschillende online platformen zoals lazada.co.th, shopee.co.th en onze eigen webshop: americanlighters.com. Daarnaast is er ook een fysieke shop in de drukbezochte Seacon Bangkae Mall in Bangkok.

Omvangrijke samenwerking met Zippo®

Om de Thaise markt te veroveren, heeft Zippo® in 2018 de handen ineengeslagen met MBMO Asia.

Door de inzet van onze kennis van de Thaise markt, de jarenlange expertise van onze professionals en het omvangrijke netwerk van MBMO Group in Thailand is MBMO Asia Co., Ltd. een zeer betekenisvolle partner van Zippo Asia Ltd. Door de constante opzet en uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten zijn de Zippo® producten reeds verkrijgbaar in verschillende pop-up stores in en rondom Bangkok, bij franchisenemers en via online verkoop.

Grootste producent van benzine aanstekers ter wereld

nl_NLDutch