MBMO

MBMO Group biedt ondernemers en hun onderneming op maat gemaakt advies en ondersteuning

Ondernemen in thailand

Uw partner in zakendoen in thailand

MBMO Group is een erkend partner in internationale handel en dienstverlening voor het MKB in binnen- en buitenland. Wij ondersteunen ondernemers in internationaal ondernemen en logistiek management, met een specialisatie in ondernemen in Zuidoost-Azië

De MBMO Group heeft een eigen onderneming in Thailand en is de officiële distributeur van het Amerikaanse merk Zippo®. Hiermee zijn wij een belangrijke Nederlandse speler op de Thaise markt. Door onze expertise en jarenlange ervaring in Thailand zijn wij de aangewezen partner om uw internationale ambities mee te realiseren. Als Thailand-specialist ondersteunt MBMO Group ondernemers door de inbreng van strategische kennis, financiering, expertise en innovatieve benaderingen. Door ons omvangrijke netwerk van ruim 250 ondernemers en brancheorganisaties in Thailand, kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen om uw idee om te zetten in een succes.  

zakendoen thailand
Ondernemen in Thailand
Ondernemen in Thailand
Succesvolle internationalisering

Wilt u ondernemen in de snelgroeiende economie in Thailand? Ga dan goed voorbereid aan de slag. Internationaal ondernemen gaat gepaard met verschillende uitdagingen. In een land met grote demografische, economische en culturele verschillen, zoals Thailand, is het cruciaal om u te verdiepen in de markt. Welke zakelijke kansen zijn er? Welke regelgeving geldt er in Thailand? En hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? MBMO Group helpt u met uw internationale ambities.

Uw product in Thailand
Uw product in Thailand
De markt betreden in Thailand

In Thailand zijn diverse kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers. Denk hierbij aan de agro en food, transport en logistiek, de creatieve sector en hightech en elektronica. Wilt u uw product op de Thaise markt verkopen en bent u op zoek naar de juiste distributiekanalen? Wij maken u wegwijs in de wereld van logistiek, import, export en regelgeving in Thailand. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject en zorgen voor een succesvolle toetreding tot de Thaise consumentenmarkt.

Marktonderzoek Thailand
MARKTONDERZOEK IN THAILAND
Goed voorbereid van start

Bent u nog niet helemaal overtuigd dat uw bedrijf een plaats kan veroveren op de Thaise markt? Laat een expert de kansen in Thailand verkennen voor uw onderneming. MBMO Group is gevestigd in Bangkok en reeds enkele jaren actief op de Thaise markt. Onze professionals voeren een gedegen voor u marktanalyse uit. Wij brengen de succesfactoren en kansen voor u in kaart, maar adviseren u ook over een gerichte aanpak om belemmeringen weg te nemen en een belangrijke positie in Thailand te verwerven. 

nl_NLDutch