MBMO

the slide wich®

dagelijks vers belegde broodjes

The Slide Wich Netherlands B.V. is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een passie voor smakelijk belegde broodjes. Het concept van The Slide Wich Netherlands B.V. is eenvoudig, maar veelbelovend. Met vers belegde broodjes met verschillende soorten salades en vleeswaren, biedt The Slide Wich Netherlands B.V. de consumenten een eerlijk en gezond product voor de lunch of voor de lekkere trek.

De naam The Slide Wich® is gebaseerd op een combinatie van de Engelse woorden: ‘slide‘ (schuiven) en ‘sandwich‘ (belegd broodje). De naam beschrijft uitstekend wat The Slide Wich® is: een uniek, langwerpig broodje wat gemakkelijk naar binnen kan worden geschoven, belegd met een dagverse topping naar keuze met de beste ingrediënten.

Social media:
Participatie MBMO Group
The Slide Wich® behoort tot de MBMO Group. De doelstelling van The Slide Wich Netherlands B.V. is om kwalitatief hoogwaardige belegde broodjes te produceren en aan te bieden op de internationale voedingsmarkt. Op dit moment wordt het product geleverd op de Thaise voedingsmarkt.
Uitsluitend de beste ingrediënten

Dankzij de volle textuur van The Slide Wich® broodjes kan het product worden genuttigd als een volwaardige maaltijd. De met zorg gekozen en lokaal verkregen ingrediënten, in combinatie met de samenwerking met gerenommeerde leveranciers, garanderen de Europese kwaliteit van The Slide Wich®. Ovenvers brood, zoals brood hoort te zijn.

De ‘Slidewiches’ worden belegd met verschillende toppings, waarbij wij een onderscheid maken tussen vleeswaren en salades. De twaalf verschillende opties bieden samen een mooie combinatie van moderne westerse en traditioneel Thaise belegsoorten en geven de mogelijkheid het product aan te passen aan de individuele wensen van de consument. Met ons product beantwoorden wij de vraag vanuit de markt. 

Uw individuele doelstellingen vormen de basis voor ons bedrijfsadvies

nl_NLDutch