MBMO

Kom meer te weten over onze participaties en projecten

Projecten

projecten van MBMO Group

MBMO Group is actief betrokken bij het optimaliseren en uitvoeren van de strategie en het professionaliseren van organisaties. Wij verbinden ons voor onbepaalde tijd aan nationale en internationale startups en MKB-ondernemingen met veelbelovende ideeën. MBMO Group ondersteunt het midden- en klein bedrijf met advies en een op maat gemaakte aanpak en beheert de bedrijfsactiviteiten van eigen ondernemingen.

EEN GERICHTE AANPAK BIJ LEER- EN LEESPROBLEMEN

XLENS GMBH

Xlens GmbH is een Duitse onderneming gericht op de aanpak van leer- en leesproblemen. De Xlens kleurenfilters zijn een gericht hulpmiddel voor volwassenen en kinderen, die grote moeite hebben met lezen. Door gepatenteerde filters worden lichtinval en lichtprikkelverwerking op dermate manier gecorrigeerd waardoor er direct verbetering optreedt.

DE MEEST ICONISCHE AMERIKAANSE AANSTEKER IN THAILAND

ZIPPO®

Om de Thaise markt te veroveren, heeft Zippo® in 2018 de handen ineengeslagen met MBMO Asia. Door de inzet van onze kennis van de Thaise markt, de jarenlange expertise van onze professionals en het omvangrijke netwerk van MBMO Group in Thailand is MBMO Asia een zeer betekenisvolle partner van Zippo Asia Ltd. Door de constante uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten zijn de Zippo producten reeds verkrijgbaar in verschillende pop-up stores in en rondom Bangkok, bij franchisenemers door heel Thailand en via online verkoopkanalen. 

EEN PASSIE VOOR SMAKELIJK BELEGDE BROODJES

THE SLIDE WICH

The Slide Wich Netherlands B.V. is een dynamisch en snelgroeiende organisatie met een passie voor smakelijk belegde broodjes met verschillende rijkgevulde salades en vleeswaren. Het concept is simpel, maar veelbelovend. Met de vers belegde broodjes biedt The Slide Wich® in Thailand een eerlijk en gezond product voor de lunch of de lekkere trek.

HET ONDERSCHEIDENDE NEDERLANDSE MODELABEL MET OOG VOOR DETAIL

DELICIOUS DUTCH®

Delicious Dutch® is een onderscheidend modelabel. Delicious Dutch® specialiseert zich in de online verkoop van accessoires, zoals uniek ontworpen caps. Door middel van creatieve samenwerkingen met onder andere influencers, geeft Delicious Dutch® jongeren de kans om zich te onderscheiden en te dragen waar zij voor staan.

MBMO Group in Azië

MBMO Group is met dochteronderneming MBMO Asia een actieve speler op de ASEAN-markt. Als zakelijke dienstverlener ondersteunen wij ondernemers in internationaal zakendoen en logistiek management. Door onze ervaring en expertise op de Zuidoost-Aziatische markt, kunnen wij u gericht ondersteunen bij het betreden van de ASEAN-groeimarkten, alsmede het optimaliseren van uw concurrentiepositie. 

MBMO GROUP ALS SPELER IN DE SNELGROEIENDE AZIATISCHE MARKT

MBMO ASIA

MBMO Asia Co., Ltd. maakt deel uit van de MBMO Group en is de overkoepelende organisatie ter uitvoering van de werkzaamheden van de MBMO Group en de bedrijfsactiviteiten van The Slide Wich in Thailand. Als distribiteur van Zippo® in Thailand, heeft MBMO Asia een belangrijke positie verworven in de snelgroeiende Aziatische economie.

Uw individuele doelstellingen vormen de basis voor ons bedrijfsadvies

nl_NLDutch