MBMO

mbmo asia

MBMO Asia

MBMO Asia Co., Ltd. maakt deel uit van de MBMO Group en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van de MBMO Group en de bedrijfsactiviteiten van The Slide Wich® en Zippo® in Thailand. 

Participatie MBMO Group

Internationale oriëntatie

MBMO Asia heeft het officiële distribiteurschap in handen van Zippo® aanstekers en accessoires in Thailand.

Zippo® is de grootste producent van benzine aanstekers ter wereld. De Zippo® aansteker onderscheidt zich van andere aanstekers door de unieke vorm en het geluid dat je hoort als je de aansteker opent en sluit. Zippo® geeft levenslange garantie op de aanstekers. Zippo® werd in 1932 in Bradford, Pennsylvania opgericht met als doel een aansteker te ontwikkelen die er zowel goed uitzag, alsmede eenvoudig te bedienen was. Sinds jaar en dag is Zippo® een begrip in de wereld en de aanstekers zijn dan ook niet weg te denken uit het straatbeeld.  

MBMO Asia
Onze locaties in Thailand
Hoofdkantoor

Kanchanaphisek Road 40-58, Bang Khae District, Bangkok, Thailand

Winkels

  • Kanchanaphisek Road 40-58, Bang Khae District, Bangkok, Thailand
  • 607 Seacon Bangkae Mall, 2nd Floor, Room No. S115 Phetkasem Road, Bang Wa, Phasi Charoen, Bangkok, Thailand
Social Media

MBMO GROUP IN AZIË

DE MEEST ICONISCHE AMERIKAANSE AANSTEKER IN THAILAND

ZIPPO®

Om de Thaise markt te veroveren, heeft Zippo® in 2018 de handen ineengeslagen met MBMO Asia. Door de inzet van onze kennis van de Thaise markt, de jarenlange expertise van onze professionals en het omvangrijke netwerk van MBMO Group in Thailand is MBMO Asia een zeer betekenisvolle partner van Zippo Asia Ltd. Door de constante uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten zijn de Zippo producten reeds verkrijgbaar in verschillende pop-up stores in en rondom Bangkok, bij franchisenemers door heel Thailand en via online verkoopkanalen. 

EEN VLEUGJE WESTERSE PASSIE IN AZIË

THE SLIDE WICH®

The Slide Wich® is een dynamisch en snelgroeiende organisatie met een passie voor smakelijk belegde broodjes met verschillende rijkgevulde salades. Het concept is simpel, maar veelbelovend. Met de vers belegde broodjes biedt The Slide Wich in Thailand een eerlijk en gezond product voor de lunch of de lekkere trek. The Slide Wich speelt in op de veranderende Aziatische voedingsmarkt en brengt een beetje van de westerse wereld naar het moderne Azië. Bij The Slide Wich geloven wij in eenvoud, kwaliteit en een hoog serviceniveau. 

nl_NLDutch