MBMO

investeren

Uw vermogen laten groeien tot 8% per jaar

investering MBMO Group
Profiteer mee met de groei van de MBMO Group

De MBMO Group heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. De groep is eigenaar van vier succesvolle internationale ondernemingen en is belangrijke samenwerkingen aangegaan met gerenommeerde partners in Nederland, Duitsland en Thailand. Tevens is onze Thaise onderneming MBMO Asia Co., Ltd. de exclusieve distribiteur van Zippo®: de grootste producent van benzine aanstekers ter wereld.

Wij zijn erg trots op de positieve en vruchtbare ontwikkelingen van de MBMO Group en hebben de ambitie dit succes internationaal voort te zetten. Door de toenemende groei is er behoefte aan uitbreiding van ons werkkapitaal. Graag bieden wij u hierbij de mogelijkheid om mee te profiteren van de veelbelovende ontwikkelingen van de MBMO Group.

jaarlijks

6,5% rentevergoeding
€10.000 48 maanden
 • Vaste rente en aflossing
 • Looptijd 48 maanden
 • Rentevergoeding per jaar
 • Geen emissiekosten
 • 0,5% eindbonus

jaarlijks

8% rentevergoeding
€25.000 48 maanden
 • Vaste rente en aflossing
 • Looptijd 48 maanden
 • Rentevergoeding per jaar
 • Geen emissiekosten
 • iPad Pro (2021 M1) 11inch cadeau
Hoe wordt uw investeringsgeld ingezet?

Uw investering (en de investeringen van mede-beleggers) wordt ingezet als werkkapitaal. Dit werkkapitaal wordt met uiterste zorg geplaatst om onze bedrijfsprocessen en –activiteiten te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan:

 • Investering m.b.t. internationalisatie en de ontwikkeling van ons buitenlandmodel;
 • Het opbouwen en verder uitbreiden van partnerships met betrouwbare, gerenommeerde bedrijven;
 • Het uitbreiden en integreren van (internationale) verkoopkanalen;
 • Interne procesoptimalisatie; 
 • Het aantrekken van talent en training en opleiding voor talentontwikkeling; 
 • Het investeren in e-commerce en de integratie en optimalisatie van (online) systemen en software om onze dienstverlening te verbeteren en conversie te verhogen;
 • Het investeren in omvangrijke marketing- en communicatiecampagnes in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Thailand.
Gratis iPad pro (2021 M1) 11 inch
een waardevolle aanvulling op uw beleggingsportefeuille

De bedrijfsobligaties van de MBMO Group bieden u een aantrekkelijke mogelijkheid om spreiding aan te brengen in uw beleggingsportefeuille. MBMO Group heeft contractueel langlopende samenwerkingsverbanden met diverse internationaal opererende bedrijven in snelgroeiende markten. Tevens zijn we eigenaar van vier kansrijke ondernemingen welke zijn gevestigd in Nederland, Duitsland en Thailand.

Door de enorme groei die onze organisatie en gelieerde ondernemingen doormaken, vergen onze bedrijfsactiviteiten en bedrijfsprocessen veel kennis en kapitaal. Met de bedrijfsobligatie van MBMO Group investeert u rechtstreeks in het werkkapitaal van de groep. Hierdoor kunnen wij u een investering aanbieden met zoveel mogelijk zekerheden, zo min mogelijk risico’s én een zeer aantrekkelijk rendement.

Om uw inleg en rente te waarborgen, bent u maximaal gerechtigd tot de debiteurenportefeuille van de MBMO Group. 

Beleggingsprocedure

Indien u een zorgvuldige en bewuste afweging heeft gemaakt en heeft besloten te participeren in de MBMO Group bedrijfsobligaties, kunt u op twee manieren deelnemen: 

U kunt uw deelname online afronden door online het deelnameformulier in te vullen. De beleggingsgelden kunnen eenvoudig, in een betrouwbare betaalomgeving worden overgemaakt via iDeal, Belfius Direct Net, KBC/CBC en bankoverschrijving. Na ontvangst van uw gegevens en de beleggingsgelden wordt u ingeschreven in het deelnameregister en ontvangt u een certificaat van deelname.  

U kunt uw deelname tevens schriftelijk afronden. Download het deelnameformulier en vul deze volledig in. Stuur uw deelnameformulier en een kopie van uw legitimatiebewijs per e-mail (info@mbmo.eu) of post naar ons op. Na beoordeling van uw documenten ontvangt u een bevestiging van uw verzoek tot inschrijving. Indien akkoord wordt uw verzoek tot deelname gekoppeld aan een certificaatnummer en ontvangt u per e-mail de bank- en investeringsgegevens om uw deelname te voltooien. Na ontvangst van de beleggingsgelden, wordt de deelnameprocedure afgerond en wordt u ingeschreven in het deelnameregister. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze investeringsmogelijkheden? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wanneer u het contactformulier op deze pagina invult, ontvangt u een e-mail van ons met alle informatie over de uitgifte van de MBMO Group obligaties.

mbmo group directie

Behaal tot 8% rendement op uw vermogen met MBMO bedrijfsobligaties

nl_NLDutch