MBMO

Impact van mbmo group

GEZAMENLIJKE INZET voor een goede basis

Onze impact

Hoe zetten wij ons maatschappelijk in?

Samen met onze partners zetten wij ons in voor een goede basis, ook op de lange termijn. Bij MBMO Group vinden wij het heel belangrijk om op een verantwoorde manier zaken te doen en rekening te houden met zowel onze directe als onze indirecte omgeving. Zo ondersteunen wij met onze onderneming, partners en dochterbedrijven verschillende stichtingen en nemen wij duurzaamheid in acht. 

Eye care MBMO Group

MBMO Group is actief lid van de NTCC in Thailand. De NTCC – The Netherlands-Thai Chamber of Commerce – ondersteunt Nederlandse midden- ondernemers in Thailand met betrekking tot handel, industrie, financiën en investeringen in Thailand en in Nederland. De NTCC telt ruim 300 Nederlandse ondernemers als leden. Als lid van de NTCC draagt MBMO Group bij aan de groei van het Nederlands ondernemerschap in Thailand door middel van de inbreng van haar expertise en (financiële) bijdrage. Uiteraard is de NTCC en haar voorzitter en raad van bestuur ook een belangrijke sparringpartner voor MBMO Group en onze bedrijfsactiviteiten in Zuidoost-Azië.

Onze dochteronderneming Xlens GmbH is in 2017 een samenwerking aangegaan met stichting EyeCare Foundation. Xlens GmbH ondersteunt mensen met leer- en leesproblemen. Helaas krijgt niet iedereen in de wereld met (oog)problemen de hulp die zij nodig hebben. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met Xlens GmbH stichting EyeCare Foundation te ondersteunen. Per iedere verkochte Xlens-bril, doneert Xlens GmbH een bedrag aan de EyeCare Foundation. Op deze wijze willen wij een bijdrage leveren aan de strijd tegen onnodige blindheid en slechtziendheid in ontwikkelingslanden. De stichting kan mede met onze bijdrage bijvoorbeeld een staaroperatie uitvoeren, iemand helpen met een aangemeten bril of een dorpsgezondheidsmedewerker opleiden.

Onze dochteronderneming The Slide Wich® werkt in Thailand uitsluitend samen met gerenommeerde bedrijven. Kwaliteit en hygiëne zijn voor ons van uiterst belang en bij het selecteren van onze voedingsproducten kiezen wij onze leveranciers op belangrijke criteria. Hierbij kunt u onder andere denken aan certificeringen die gaan over duurzaamheid en diervriendelijkheid. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met M. Chef Solutions in Thailand, een dochteronderneming van multinational Unilever. Het productiebedrijf M. Chef Solutions neemt duurzaamheid in acht, selecteert de juiste ingrediënten met uiterste zorgvuldigheid en produceert met halal certificering.

nl_NLDutch