MBMO

Home

iNVESTEER NU IN DE Bedrijfsobligaties van MBmo Group, de distributeur van luxe goederen en premium voedinsmiddelen in Thailand

Profiteer mee in de groei van MBMO Group

investering MBMO Group
Beleggen in de internationale ambities van MBMO Group aan de hand van bedrijfsobligaties

MBMO Group is een erkend partner in internationale handel. Wij ondersteunen ondernemers in distributie, logistiek management, verkoop en e-commerce in de Zuidoost-Aziatische regio. Dit doen wij door de distributie volledig in handen te nemen, door constante opzet en uitbreiding van verkoopkanalen en door vakkundige marketing. 

Wij zijn erg trots op de positieve en vruchtbare ontwikkelingen van de MBMO Group en hebben de ambitie dit succes voort te zetten. Door de toenemende groei is er behoefte aan uitbreiding van ons werkkapitaal. Graag bieden wij u daarom de mogelijkheid om mee te profiteren van de veelbelovende ontwikkelingen van de MBMO Group doormiddel van bedrijfsobligaties. 

jaarlijks

6,5% rentevergoeding
€10.000 48 maanden
 • Vaste rente en aflossing
 • Looptijd 48 maanden
 • Rentevergoeding per jaar
 • Geen emissiekosten
 • 0,5% eindbonus

jaarlijks

8% rentevergoeding
€25.000 48 maanden
 • Vaste rente en aflossing
 • Looptijd 48 maanden
 • Rentevergoeding per jaar
 • Geen emissiekosten
 • iPad Pro (2021 M1) 11inch cadeau
WAAROM INVESTEREN IN bedrijfsobligaties van MBMO Group?

Het is onze doelstelling om beleggingsproducten te creëren waarbij risico en rendement in de juiste verhoudingen staan. Door te investeren in de obligaties van MBMO Group kunt u als belegger profiteren van een goed onderbouwde rente van 6 tot en met 8% per jaar. 

De bedrijfsobligaties van de MBMO Group zijn een interessant alternatief op de negatieve spaarrente en bieden u een aantrekkelijke mogelijkheid om spreiding aan te brengen in uw beleggingsportefeuille. 

MBMO Group heeft contractueel langlopende distributieovereenkomsten met diverse partners binnen Thailand. Omdat de samenwerkingsverbanden tot heden erg winstgevend zijn, is MBMO Group op zoek naar aanvullend kapitaal om zodoende de bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Op deze manier is MBMO Group in staat om de veel belovende groei van de afgelopen jaren voort te zetten. Naast het uitbreiden van de bestaande partnerkanalen heeft MBMO ook de ambitie om met nieuwe partners een voet aan de grond te krijgen binnen de Thaise grenzen. Deze doelstellingen vergen echter wel een groot kapitaal. Met de bedrijfsobligatie van MBMO Group investeert u daarom rechtstreeks in het werkkapitaal van de groep. 

Om uw inleg en rente te waarborgen, bent u maximaal gerechtigd tot de debiteurenportefeuille van de MBMO Group.

Hoe wordt uw investeringsgeld ingezet?

Uw investering (en de investeringen van mede-beleggers) wordt ingezet als werkkapitaal. Dit werkkapitaal wordt met uiterste zorg geplaatst om onze bedrijfsprocessen en –activiteiten te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan:

 • Investering m.b.t. internationalisatie en de ontwikkeling van ons buitenlandmodel;
 • Het opbouwen en verder uitbreiden van partnerships met betrouwbare, gerenommeerde bedrijven;
 • Het uitbreiden en integreren van (internationale) verkoopkanalen;
 • Interne procesoptimalisatie; 
 • Het aantrekken van talent en training en opleiding voor talentontwikkeling; 
 • Het investeren in e-commerce en de integratie en optimalisatie van (online) systemen en software om onze dienstverlening te verbeteren en conversie te verhogen;
 • Het investeren in omvangrijke marketing- en communicatiecampagnes. 

Behaal 6 tot en met 8 % rendement op uw vermogen per jaar!

Beleggingsprocedure

Indien u een zorgvuldige en bewuste afweging heeft gemaakt en heeft besloten te participeren in de MBMO Group bedrijfsobligaties, kunt u op twee manieren deelnemen: 

U kunt uw deelname online afronden door online het deelnameformulier in te vullen. De beleggingsgelden kunnen eenvoudig, in een betrouwbare betaalomgeving worden overgemaakt via iDeal, Belfius Direct Net, KBC/CBC en bankoverschrijving. Na ontvangst van uw gegevens en de beleggingsgelden wordt u ingeschreven in het deelnameregister en ontvangt u een certificaat van deelname.  

U kunt uw deelname tevens schriftelijk afronden. Download het deelnameformulier en vul deze volledig in. Stuur uw deelnameformulier en een kopie van uw legitimatiebewijs per e-mail info@mbmogroup.com of post naar ons op. Na beoordeling van uw documenten ontvangt u een bevestiging van uw verzoek tot inschrijving. Indien akkoord wordt uw verzoek tot deelname gekoppeld aan een certificaatnummer en ontvangt u per e-mail de bank- en investeringsgegevens om uw deelname te voltooien. Na ontvangst van de beleggingsgelden, wordt de deelnameprocedure afgerond en wordt u ingeschreven in het deelnameregister. 

Uw rendement bij een aanschaf van een bedrijfsobligatie van €25000

een waardevolle aanvulling op uw beleggingsportefeuille

De bedrijfsobligaties van de MBMO Group bieden u een aantrekkelijke mogelijkheid om spreiding aan te brengen in uw beleggingsportefeuille. MBMO Group heeft contractueel langlopende distributieovereenkomsten met diverse partners binnen Thailand. Tevens zijn we eigenaar van twee kansrijke ondernemingen welke ook zijn gevestigd in Thailand.

Door de enorme groei die onze organisatie en gelieerde ondernemingen doormaken, vergen onze bedrijfsactiviteiten en bedrijfsprocessen veel kennis en kapitaal. Met de bedrijfsobligatie van MBMO Group investeert u rechtstreeks in het werkkapitaal van de groep. Hierdoor kunnen wij u een investering aanbieden met zoveel mogelijk zekerheden, zo min mogelijk risico’s én een zeer aantrekkelijk rendement.

Om uw inleg en rente te waarborgen, bent u maximaal gerechtigd tot de debiteurenportefeuille van de MBMO Group. 

mbmo group directie

Heeft u interesse of vragen over onze bedrijfsobligaties?

Wij helpen u graag verder!
fr_FRFrench