MBMO

Home

iNVESTEER NU IN DE Bedrijfsobligaties van MBmo Group, de distributeur van luxe goederen en premium voedinsmiddelen in Thailand

Profiteer mee in de groei van MBMO Group

investering MBMO Group
Beleggen in de internationale ambities van MBMO Group aan de hand van bedrijfsobligaties

MBMO Group is een erkend partner in internationale handel. Wij ondersteunen ondernemers in distributie, logistiek management, verkoop en e-commerce in de Zuidoost-Aziatische regio. Dit doen wij door de distributie volledig in handen te nemen, door constante opzet en uitbreiding van verkoopkanalen en door vakkundige marketing. 

Wij zijn erg trots op de positieve en vruchtbare ontwikkelingen van de MBMO Group en hebben de ambitie dit succes voort te zetten. Door de toenemende groei is er behoefte aan uitbreiding van ons werkkapitaal. Graag bieden wij u daarom de mogelijkheid om mee te profiteren van de veelbelovende ontwikkelingen van de MBMO Group doormiddel van bedrijfsobligaties. 

Yearly

6,5% rentevergoeding
€10.000 48 months
 • Fixed interest and repayment
 • Duration 48 months
 • Interest payment per year
 • No emission costs
 • 0,5% final bonus

Yearly

8% interest rate
€25.000 48 months
 • Fixed interest and repayment
 • Duration 48 months
 • Interest payment per year
 • No emission costs
 • iPad Pro (2021 M1) 11inch cadeau
WAAROM INVESTEREN IN bedrijfsobligaties van MBMO Group?

Het is onze doelstelling om beleggingsproducten te creëren waarbij risico en rendement in de juiste verhoudingen staan. Door te investeren in de obligaties van MBMO Group kunt u als belegger profiteren van een goed onderbouwde rente van 6 tot en met 8% per jaar. 

De bedrijfsobligaties van de MBMO Group zijn een interessant alternatief op de negatieve spaarrente en bieden u een aantrekkelijke mogelijkheid om spreiding aan te brengen in uw beleggingsportefeuille. 

MBMO Group heeft contractueel langlopende distributieovereenkomsten met diverse partners binnen Thailand. Omdat de samenwerkingsverbanden tot heden erg winstgevend zijn, is MBMO Group op zoek naar aanvullend kapitaal om zodoende de bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Op deze manier is MBMO Group in staat om de veel belovende groei van de afgelopen jaren voort te zetten. Naast het uitbreiden van de bestaande partnerkanalen heeft MBMO ook de ambitie om met nieuwe partners een voet aan de grond te krijgen binnen de Thaise grenzen. Deze doelstellingen vergen echter wel een groot kapitaal. Met de bedrijfsobligatie van MBMO Group investeert u daarom rechtstreeks in het werkkapitaal van de groep. 

To guarantee your investment and interest, you are fully entitled to the debt portfolio of the MBMO Group.

What will we do with your investment?

Your investment (and the investments of co-investors) is used as working capital. This working capital is placed with the utmost care to optimize our business processes and activities. This is among others, but not limited to:

 • Investments regarding further internationalization;
 • Building and further expanding partnerships with reliable, reputable companies;
 • Expanding and integrating (international) sales channels;
 • Internal process optimization; 
 • Attracting talent and educational purposes for training and development; 
 • Investments in e-commerce, integration and optimization of (online) systems and software to improve our services and increase conversion;
 • Het investeren in omvangrijke marketing- en communicatiecampagnes. 

Behaal 6 tot en met 8 % rendement op uw vermogen per jaar!

Investment procedure

Once you have made a careful and conscious decision and you have decided to participate in the MBMO Group corporate bonds, you can participate in two different ways: 

You can complete your participation online by completing the registration form online. The investment funds can easily be transferred in a reliable payment environment via iDeal, Belfius Direct Net, KBC / CBC and bank transfer. After receiving your details and the investment funds, you will be registered in the participation register and you will receive a certificate of participation.  

U kunt uw deelname tevens schriftelijk afronden. Download het deelnameformulier en vul deze volledig in. Stuur uw deelnameformulier en een kopie van uw legitimatiebewijs per e-mail info@mbmogroup.com of post naar ons op. Na beoordeling van uw documenten ontvangt u een bevestiging van uw verzoek tot inschrijving. Indien akkoord wordt uw verzoek tot deelname gekoppeld aan een certificaatnummer en ontvangt u per e-mail de bank- en investeringsgegevens om uw deelname te voltooien. Na ontvangst van de beleggingsgelden, wordt de deelnameprocedure afgerond en wordt u ingeschreven in het deelnameregister. 

Uw rendement bij een aanschaf van een bedrijfsobligatie van €25000

a valuable addition to your investment portfolio

De bedrijfsobligaties van de MBMO Group bieden u een aantrekkelijke mogelijkheid om spreiding aan te brengen in uw beleggingsportefeuille. MBMO Group heeft contractueel langlopende distributieovereenkomsten met diverse partners binnen Thailand. Tevens zijn we eigenaar van twee kansrijke ondernemingen welke ook zijn gevestigd in Thailand.

Due to the enormous growth of our organization and subsidiary companies, our business activities and business processes require a lot of extensive knowledge and capital. With the MBMO Group corporate bond, your investment is placed directly in the working capital of the group. This allows us to offer you a secured investment with few risks and an attractive return.

To guarantee your investment and interest, you are fully entitled to the debt portfolio of the MBMO Group. 

mbmo group directie

Heeft u interesse of vragen over onze bedrijfsobligaties?

Wij helpen u graag verder!
en_GBEnglish