MBMO

ONDERNEMEN IN DE ASEAN-REGIO

ondernemen in de snelgroeiende asean-regio

Wilt u graag zakendoen in de opkomende economieën in Zuidoost-Azië? Bij MBMO Group ondersteunen wij ondernemers in internationaal ondernemen en logistiek management, met een specialisatie in ondernemen in  de ASEAN-regio. 

ASEAN staat voor De Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties en de regio omvat 10 kansrijke landen in Zuidoost-Azië. De ASEAN is de zesde grootste economische macht ter wereld. In 2030 zal de ASEAN naar verwachting zelfs de op drie na grootste macht ter wereld zijn. De veelbelovende ASEAN-landen bieden Nederlandse ondernemers dan ook veel kansen. 

Eén van de belangrijke landen van de ASEAN is Thailand. Door de toenemende koopkracht, gediversifieerde economie en de stijgende welvaart biedt de Thaise economie veel kansen op een zakelijke successen en een aantrekkelijk rendement. 

Wilt u meer weten over ondernemen in Thailand? MBMO Group is een ondersteunend partner in marketing- en logistieke vraagstukken voor Nederlandse ondernemers. 

ASEAN-REGIO
Ondernemen in Thailand
Ondernemen in Thailand
Succesvolle internationalisering

Wilt u ondernemen in de snelgroeiende economie in Thailand? Ga dan goed voorbereid aan de slag. Internationaal ondernemen gaat gepaard met verschillende uitdagingen. In een land met grote demografische, economische en culturele verschillen, zoals Thailand, is het cruciaal om u te verdiepen in de markt. Welke zakelijke kansen zijn er? Welke regelgeving geldt er in Thailand? En hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? MBMO Group helpt u met uw internationale ambities.

Uw product in Thailand
Uw product in Thailand
De markt betreden in Thailand

In Thailand zijn diverse kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers. Denk hierbij aan de agro en food, transport en logistiek, de creatieve sector en hightech en elektronica. Wilt u uw product op de Thaise markt verkopen en bent u op zoek naar de juiste distributiekanalen? Wij maken u wegwijs in de wereld van logistiek, import, export en regelgeving in Thailand. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject en zorgen voor een succesvolle toetreding tot de Thaise consumentenmarkt.

Marktonderzoek Thailand
MARKTONDERZOEK IN THAILAND
Goed voorbereid van start

Bent u nog niet helemaal overtuigd dat uw bedrijf een plaats kan veroveren op de Thaise markt? Laat een expert de kansen in Thailand verkennen voor uw onderneming. MBMO Group is gevestigd in Bangkok en reeds enkele jaren actief op de Thaise markt. Onze professionals voeren een gedegen marktanalyse voor u uit. Wij brengen de succesfactoren en kansen in kaart, maar adviseren u ook over een gerichte aanpak om belemmeringen weg te nemen en een belangrijke positie in Thailand te verwerven. 

Uw individuele doelstellingen vormen de basis voor ons bedrijfsadvies

nl_NLDutch